Prijs vanaf 49.00 euro.

Uw wilt er even tussenuit? Dan is Praag een goede keus. Hotel Charles is een prima keuze om naar toe te gaan. Vanuit hier kunt Praag ontdekken en verkennen.

Via onze partner kunt u overnachtingen boeken in hotel Charles. Ook bieden we compleet verzorgde reizen inclusief vervoer naar Praag.

De locatie van de Charles is al even charmant als het hotel zelf: dit is de mooiste ligging van Praag, in de schilderachtige wijk Mala Strana, op 150 m van de schitterende Karelsbrug. Talrijke historische bezienswaardigheden, waaronder de imposante Praagse burcht die boven de stad uittorent, bevinden zich op loopafstand van het hotel. Het openbaar vervoer maakt een snelle verbinding met de andere delen van de stad mogelijk. Het charmant viersterrenhotel Charles is al vele jaren een aanrader in ons aanbod en dit omwille van zijn uiterst centrale ligging en van zijn lieflijk, idyllisch kader. Liefhebbers van pure romantiek en een authentieke sfeer zullen het hier bijzonder naar hun zin hebben tijdens hun verblijf in Praag. Magisch Praag is een verrassend sfeervolle stad van oude charme en historische gevels, én van nieuwe dynamiek ...

Via onderstaande link kunt u direct de beschikbaarheid van hotel Charles in Praag bekijken en boeken.

Meer informatie over beschikbaarheid en prijzen...
stedentrip naar hotel Charles in Praag