Prijs vanaf 34.00 euro.

Uw wilt er even tussenuit? Dan is Rome een goede keus. Hotel Stella is een prima keuze om naar toe te gaan. Vanuit hier kunt Rome ontdekken en verkennen.

Via onze partner kunt u overnachtingen boeken in hotel Stella. Ook bieden we compleet verzorgde reizen inclusief vervoer naar Rome.

Hotel Stella is mooi gelegen, op 200 m van het centraal station Termini, en op wandelafstand van de Piazza della Repubblica, de Via Nazionale en de legendarische Via Veneto, toneel van de door Federico Fellini vereeuwigde Romeinse 'Dolce Vita'. Beslist een voortreffelijke locatie om de stad te verkennen ! Archeologische sites, monumenten en musea bereikt u te voet of met het openbaar vervoer. We citeren het Colosseo, de Fori Imperiali, de Piazza di Spagna, de Fontana di Trevi, de Terme di Diocleziano, ... allemaal verplichte bezoeken in Rome. Rome is de moeder van onze beschaving - mooi en indrukwekkend, met méér dan 2.500 jaar wereldgeschiedenis. Wie van kunst en geschiedenis houdt vindt in Rome een paradijs. Publieke parking op 50 m van het hotel ( 18-27.-/24 uur). Dit gezellig en gemoedelijk familiehotel is gehuisvest in een historisch pand in het centrum van de stad, in de omgeving van het Stazione Termini van waaruit u alle wijken van Rome bereikt. Tot zijn troeven behoren de knappe kamers, de vriendelijke service en de losse, ongedwongen sfeer - echt een aanrader. Dankzij de prijskraker kan u voor een aantrekkelijke prijs 5 dagen lang deze innemende stad verkennen. Hotel Stella behaalde in juni 2008 zijn derde ster.

Via onderstaande link kunt u direct de beschikbaarheid van hotel Stella in Rome bekijken en boeken.

Meer informatie over beschikbaarheid en prijzen...
stedentrip naar hotel Stella in Rome