Prijs vanaf 43.00 euro.

Uw wilt er even tussenuit? Dan is Parijs een goede keus. Hotel All Seasons Paris Gare de l'Est Château Landon is een prima keuze om naar toe te gaan. Vanuit hier kunt Parijs ontdekken en verkennen.

Via onze partner kunt u overnachtingen boeken in hotel All Seasons Paris Gare de l'Est Château Landon. Ook bieden we compleet verzorgde reizen inclusief vervoer naar Parijs.

Op 2 minuten wandelen van het treinstation Gare de l'Est en een 10-tal minuten van het treinstation Gare du Nord. Een ideale locatie voor wie met de Thalys reist. U logeert in het 10de arrondissement. In deze levendige buurt van Parijs aan eetgelegenheden geen gebrek - u vindt er diverse brasseries en restaurants. De metro brengt u in 20 minuutjes naar de voornaamste toeristische trekpleisters zoals Montmartre en de Sacré Coeur, en de Opéra Garnier. Ook de populaire grootwarenhuizen zijn gemakkelijk met de metro te bereiken. Publieke parking in de Gare de l'Est ( 30.-/24 uur). Dit hotel heeft het label All Seasons, wat staat voor een moderne binnenhuisinrichting gekoppeld aan een uiterst gastvrije en gezellige sfeer. De 160 kamers werden midden 2008 compleet gerestyled volgens een concept dat de hedendaagse citytripper beslist zal aanspreken - een frisse hedendaagse decoratie, veelal in oranje en groene tinten. In deze nieuwe kamers voelen de reizigers van vandaag zich zeker thuis.

Via onderstaande link kunt u direct de beschikbaarheid van hotel All Seasons Paris Gare de l'Est Château Landon in Parijs bekijken en boeken.

Meer informatie over beschikbaarheid en prijzen...
stedentrip naar hotel All Seasons Paris Gare de l