In Frankrijk ligt de prachtige stad Avignon. Wij hebben een selectie gemaakt van enkele prachtige en betaalbare hotels in Avignon. In onderstaand overzicht staan de goedkoopste hotels in Avignon bovenaan.

Nog meer hotels en speciale aanbiedingen vindt u op de site van onze partners CityZapper en Stedentrips.nl.


Hotel Le Magnan in Avignon **   

Intramuros, tegenover de stadswallen, vlakbij de hoofdstraat de rue de la République, de monumenten, musea en winkels, op 15 minuten van het Palais des Papes. Avignon laat niemand onverschillig. U wordt er bekoord door de rijke geschiedenis van de stad en door de culturele evenementen. De levendige Cité des Papes (pauselijke stad) aan de voet van de Mont Ventoux baadt in de weelde van een microklimaat. Bezoek in de omgeving Arles, Nîmes en Vaison la Romaine van Romeinse oorsprong, typische dorpjes als Gordes en Roussillon, de nationale parken van de Camargue en de Rhônedelta, ... Dit hotel met de couleur locale van de Provence biedt een prima verhouding prijs/kwaliteit en een centrale ligging. Ongecompliceerde charme en gedegen comfort zijn troef.

Meer informatie over beschikbaarheid en prijzen...
overnachten in Hotel Le Magnan in Avignon
Hotel de l'Horloge in Avignon ***   

De cultuurstad Avignon met een rijk verleden ligt verscholen achter eeuwenoude vestingmuren. In dit hotel verblijft u in het centrum van deze historische stad, aan de Place de l'Horloge. Dit levendig plein met winkels en gezellige terrasjes in de schaduw van de bomen is ideaal gelegen om toeristisch Avignon te verkennnen. U zit vlakbij het Palais des Papes, woonplaats van de pausen in de 14de eeuw en het belangrijkste gotisch paleis van Europa. De schilderachtige oude wijken, restaurants, winkels en de meeste musea liggen op enkele minuten wandelen. Bezoek zeker het Musée du Petit Palais (Provençaalse schilderijen) en het Musée Angladon (Degas, Van Gogh, Cézanne, ...). Bushalte op 50 m. Dit charmehotel in een mooi gebouw uit de 19de eeuw biedt een sfeervol verblijf. Aangenaam kader en goede ligging om de cultuurstad Avignon en de Provence te bezoeken.

Meer informatie over beschikbaarheid en prijzen...
overnachten in Hotel de l
Hotel Les Agassins in Avignon ****   

Het hotel is rustig gelegen in het dorpje Le Pontet en Provence, vlakbij Avignon. In Avignon bezoekt u het authentiek, omwald centrum en uiteraard de beroemde brug. Op een half uur rijden ligt de Mont Ventoux waar u geniet van een weergaloos panorama op de Alpen. Dit traditioneel hotel verwelkomt u in een karaktervol en klassiek kader. U logeert er op een mooi domein in de directe omgeving van Avignon. Dit etablissement lokt met zijn heerlijk rustige ligging, zijn gastronomie en zijn typisch Provençaalse sfeer. Laat u verleiden ...

Meer informatie over beschikbaarheid en prijzen...
overnachten in Hotel Les Agassins in Avignon