Stedentrips boeken via uitvandaag.nl

E-mail
donderdag 20 november 2008
Uitvandaag.nl biedt u vanaf heden ook Stedentrips aan naar diverse topsteden binnen en buiten Europa. Hiervoor werken we samen met Cityzapper. Cityzapper.nl heeft een goede naam op het gebied van stedentrips.

Via onze slimme navigatie, vindt u snel en gemakkelijk een leuk hotel in een van de vele topsteden. U kunt direct doorklikken naar de online boekingsmodule van cityzapper, waar u naast het hotel ook uw vervoer per trein of vliegtuig kunt boeken.
 

Online toegangskaarten bestellen

E-mail
woensdag 09 juli 2008

Uitvandaag.nl heeft de website uitgebreid met een mogelijkheid om online toegangskaarten te bestellen.Hiervoor werkt uitvandaag.nl samen met OnlineTicketShop.nl. Een aantal malen per dag wordt onze database met toegangskaarten ververst. Hierdoor vind je altijd een actueel overzicht met beschikbare toegangskaarten.

Alle verkopen gaan direct via de website van OnlineTicketShop.nl. Uitvandaag.nl biedt een overzicht met beschikbare kaarten aan. Via het overzicht kun je rechtstreeks doorklikken naar de webshop van OnlineTicketShop.nl. Uitvandaag.nl is niet verantwoordelijk voor een eventuele aankoop bij OnlineTicketShop.nl, noch voor de afhandeling van de aankoop.

OnlineTicketShop.nl weet vaak nog toegangskaarten te bemachtigen, voor bijvoorbeeld populaire concerten, terwijl ze via andere kanalen zijn uitverkocht. Hierdoor zijn de tickets gekocht via OnlineTicketShop.nl wel duurder dan via sommige andere kanalen. Het grote voordeel is echter dat er bijna altijd nog wel kaartje te krijgen is.... aan jouw de keus!