Fabian Franciscus ‘Vlafeest’    
zaterdag 30 september 2017 in Opende

Op zaterdag 30 september 2017 speelt Fabian Franciscus zijn voorstelling ‘Vlafeest’ in BaronTheater Opende. Zijn avondvullende voorstelling is een interessante en eigenwijze (her)ontdekking van zijn chaotische en aparte brein.

Niels Span & Band    
vrijdag 13 oktober 2017 in Opende

Na vijf jaar muziek maken wil Niels eens verder kijken in de muziek wereld en op 13 oktober is het dan zo ver!
Menero!    
zondag 15 oktober 2017 in Opende

Menero! vertelt het verhaal van de zieke Nero. Hij is niet zo moedig als hij zou willen zijn en zijn angst voor het ziekenhuis stopt hij niet onder stoelen of banken. Hij is een ware held-op-sokken!!
SportSound – Syb van der Ploeg    
zaterdag 21 oktober 2017 in Opende

SportSound is een theatervoorstelling waarin sport en muziek samenkomen. Zanger/componist en duursporter Syb van der Ploeg gaat op zoek naar de raakvlakken tussen muziek en sport, tussen winnen en verliezen, tussen succes en falen.
Het Complot met “Een vreemde gast”    
vrijdag 3 november 2017 in Opende

Hij is notaris, zij heeft haar cateringbedrijfje en kunsthandel. Seiffert en Lilly van der Merwede, welgestelde moderne vijftigers. Een zeer geslaagd stel, althans, zo lijkt het.....
Steven Brunswijk “Als ik mezelf kon zijn”    
zaterdag 18 november 2017 in Opende

Wanneer ben je nou helemaal jezelf? Dit is de vraag die Steven Brunswijk, alias de Braboneger, zich afvraagt in zijn voorstelling: “Als ik mezelf kon zijn”.
Sinterklaas voorstelling: LEKKER IEUWWW!!!    
zondag 26 november 2017 in Opende

Groenten zijn gezond en sporten is goed voor je!!!!
Maar is groente wel zo lekker? En is sporten wel zo leuk?
LEKKER IEUWWW! Gooit alles in de blender in deze fanatieke familie voorstelling.
Max van den Burg “Op een bedje van Rucola”    
vrijdag 8 december 2017 in Opende

Pretentieloze entertainer, komiek, innemende verhalenverteller, muzikant en imitator Max van den Burg fileert in ‘Op een bedje van rucola’ op speelse en confronterende wijze de hoofd- en bijgerechten van deze tijd....
Jouw evenement?   

Foto sleutelhanger Uitvandaag.nl wil de drempel laaghouden. Iedereen mag activiteiten, evenementen, dagjes uit etc. toevoegen. Dit is geheel GRATIS.

Iedere maand maak je bovendien kans op een digitale foto sleutelhanger.

De laatste dag van de maand verloten wij namelijk een digitale foto sleutelhanger onder iedereen die een activiteit, evenement of dagje uit heeft toegevoegd.

Wil je dus GRATIS extra bekendheid geven aan jouw evenement, lees dan gauw verder...

Lees meer...
Sjaak en de Bonenstaak    
zondag 24 december 2017 in Opende

Als er voor Sjaak en zijn moeder nog maar één mogelijkheid is om de armoede te kunnen doorstaan verkopen ze met pijn in het hart hun lieve koe Clara. Overtuigd van een goede deal, verkoopt Sjaak de koe aan een oud vrouwtje voor drie magische bonen......