Gin and Beer Fest Breda 2 en 3 november 2018    
van 2 november 2018 tot en met 3 november 2018 in Breda

Het eerste Gin and Beer Fest is een feit! Na een fantastische 1ste editie van het Hop On Hop Off Festival zijn de organisatoren terug met een geweldig nieuw concept, namelijk: Gin and Beer Fest.
dagje uit: Gin and Beer Fest Breda 2 en 3 november 2018

Streekbierfestival    
van 2 november 2018 tot en met 4 november 2018 in Utrecht

Op 2,3 en 4 november vindt de 9e editie van het Streekbierfestival plaats! 3 dagen lang genieten van méér dan 50 Nederlands gebrouwen bieren, geschonken in 28 unieke cafés in de binnenstad van Utrecht!
dagje uit: Streekbierfestival
PASSION in Palm Beach & Events    
van 2 november 2018 tot en met 3 november 2018 in 1

De 2e editie van hét muziekevenement PASSION voor jongeren vanaf 16 jaar en ouder is een feit. Een top line up van DJ's. Én gratis tickets!
dagje uit: PASSION in Palm Beach & Events
The Soulparty    
zaterdag 3 november 2018 in Berkel-Enschot

Tijdens The Soulparty zal er ook dit jaar weer een vette soul band optreden, natuurlijk een disco en als klap op de vuurpijl een verrassing act.
Jouw evenement?   

Foto sleutelhanger Uitvandaag.nl wil de drempel laaghouden. Iedereen mag activiteiten, evenementen, dagjes uit etc. toevoegen. Dit is geheel GRATIS.

Iedere maand maak je bovendien kans op een digitale foto sleutelhanger.

De laatste dag van de maand verloten wij namelijk een digitale foto sleutelhanger onder iedereen die een activiteit, evenement of dagje uit heeft toegevoegd.

Wil je dus GRATIS extra bekendheid geven aan jouw evenement, lees dan gauw verder...

Lees meer...
Better Get Hit    
zaterdag 12 januari 2019 in Tilburg

Better Get Hit

Better Get Hit is het nieuwste festival van Brabant met de beste Urban, Soul en Jazz dat plaatsvindt op 12 januari in Theaters Tilburg. De eerste namen zijn bevestigd: Caro Emerald, Judith Hill, en Metrople Orkest.


dagje uit: Better Get Hit